Kiadó lakás Kőszegszerdahely 100 000 Ft

Leírás

Újonnan kialakított I. emeleten 6.-os lakás saját parkolóhellyel, azonnali átadással kulcsrakészen kiadó.

Az ingatlan Kőszegtől 5 percre, az osztrák határtól 5km-re, az Alpok lábánál helyezkedik el. A telket két oldalról is patak övezi, rendkívül jó megközelíthetőségű.

Az épület beépítése szempontjából szabadon álló, közel 2000nm-es telken helyezkedik el. A lakóépületet mind gépkocsival és gyalogosan egyaránt megközelíthető, a buszmegálló az épület előtt található, ahonnan Kőszegre vagy Szombathelyre is könnyen eljuthatunk. Az épület felújítás után egyszerű, modern tömegalakításával, színes vakolt homlokzatával jól illeszkedik a környezetébe, az Ausztriában megszokott modern épületekre jellemző kialakítással.

Az épület alapozása megfelelő sávalapokkal, lábazattal készült, melynek állapota kifogástalan. Teherhordó szerkezete vázkerámiás, falazóelemekből áll, részben fa, részben műanyag homlokzati nyílászárókkal.

A szükséges közmű csatlakozások rendelkezésre állnak, az épület közművekkel ellátott. Az összes strang, vezeték, csövek, stb.. cserére kerül, minden hálózat 100%-os új állapotban kerül kivitelezésre egészen a közmű szolgáltató csatlakozó pontjáig. A teljes épület vonatkozásában új víz-, és fűtési hálózat kerül kialakításra.

Az ingatlannál bérelhető szabad garázsok vannak. A lakásban hűtő-fűtő klíma, gépesített konyha, fürdőszoba és egy hálószoba található. Infrapanel fűtéssel rendelkezik.

Havi bérleti díj: 100.000 Ft+ rezsi

Az ingatlan minimum egy évre bérelhető!

Lakás részletei

Ár: 100 000 Ft/hónap
Méret: 27 négyzetméter
Azonosító: 10878556
Emelet: 1. emelet
Építőanyag: Tégla
Fűtés jellege: Egyéb
Ingatlan állapota:
Egész szobák: 1